https://mobirise.com/

Shop Floor Control is een applicatie waarmee u altijd up-to-date inzicht heeft in het uit te voeren werk. 100% papierloos. Op de productievloer weet iedere medewerker exact welke werkzaamheden hij aan een order moet uitvoeren. Alle relevante informatie is in één oogopslag zichtbaar op het scherm: de uren, het verbruik en de output. Ook de registratie van uren en werkzaamheden gebeurt realtime. U weet dus van iedere order precies wat de status is. Daarnaast kunnen ook andere afdelingen binnen uw bedrijf direct de stand van zaken van alle orders inzien.


Het resultaat? U kunt met nog meer efficiency werken. Dit komt zowel de productiesnelheid als de leversnelheid ten goede. Met Shop Floor Control neemt u dus een belangrijke voorsprong ten opzichte van de concurrentie!

Belangrijkste features

Efficiënter werken

Dat efficiënter werken komt onder andere doordat alleen die orders vermeld staan waar u daadwerkelijk mee aan de slag kunt. Bovendien verliest u geen tijd meer met het verzamelen van de specificaties. Ook de registratie gaat snel, eenvoudig en direct. U weet op elk gewenst moment precies wat de voortgang van uw lopende orders is. Dat maakt het bijhouden van de uren een stuk makkelijker.


Alles up-to-date

Een ander groot voordeel is dat alle informatie realtime beschikbaar is. De kans op fouten wordt daardoor vele malen kleiner. Ook de gebruikersvriendelijkheid is een belangrijk pluspunt. Iedereen op de productievloer moet makkelijk met de applicatie kunnen werken. 

Registreren en aansturen

Met Shop Floor Control voert u niet alleen de registratie op de productievloer uit, u stuurt er ook op een effectieve manier uw productiemedewerkers mee aan. Gebruikers hebben direct inzicht in het uit te voeren werk. Op basis van de geplande bewerkingen zien medewerkers exact welke

orders uitgevoerd moeten worden.


Alle details over de voortgang

Tijdens een lopende bewerking of bij het stoppen van de bewerking, kunt u aangeven hoeveel stuks er geproduceerd zijn en of de bewerking gereed is. Gaat het om de laatste bewerking? Dan wordt direct de productieontvangst geboekt. Gebeurt er iets wat niet gepland was? Is er bijvoorbeeld een niet-voorziene bewerking nodig? Ook dit kunt u eenvoudig registreren.

Alles digitaal

Het printen van productiedocumenten en

bijbehorende tekeningen is met de komst van Shop Floor Control niet meer nodig. Alle bewerkingsinstructies ziet u vanuit het memoveld van de bewerkingsregel direct op het scherm. Papieren raken dus nooit meer zoek. En, belangrijker nog, u voorkomt dat er met verkeerde versies van tekeningen gewerkt wordt. Met één druk op de knop verschijnen in Shop Floor Control de benodigde materialen en gereedschappen. Daarnaast kunt u alle relevante gekoppelde documenten direct op het scherm presenteren: tekeningen, foto’s, maar denk ook aan instructiefilmpjes. Deelt u een terminal met meerdere collega’s? Dan kunt u de tekeningen (en de werkkaart) eventueel via Shop Floor Control printen en meenemen naar uw werkplek.

Shop Floor Control
implementeren

De applicatie is eenvoudig te implementeren en vervangt puur het medium van aansturen en registreren, maar niet het proces. Dat bestaat al. Is uw planning nog niet 100% op orde? Dan kan het werken met Shop Floor Logistics juist helpen om de kwaliteit van uw planning & processen te verbeteren. Met Shop Floor Logistics krijgt u namelijk adequate terugkoppeling van wat er op de vloer gebeurt, waardoor de planning altijd actueel is. Uiteraard zijn de verschillende onderdelen van Shop Floor Logistics gefaseerd in gebruik te nemen. We denken hierover graag met u mee.