mobirise.com

NextUp: de nieuwste generatie TMS software

Er bestaat geen TMS software die voor iedere organisatie de beste oplossing is. Bij uw bedrijfsproces, branche, cultuur, eisen en wensen hoort een 'eigen' optimale TMS oplossing. Maar welke is dat?


NextUp ontwikkelt software op basis van de nieuwste technieken. Onze TMS software is open en flexibel, zodat er eenvoudig gekoppeld kan worden aan externe systemen van opdrachtgevers, onderaannemers en andere software binnen uw eigen organisatie. De software neemt u zaken uit handen die vroeger veel tijd en mankracht kostten, zodat er sneller en efficiĆ«nter kan worden gehandeld. 

BUSINESS SENSE

Wij zijn een partner die proactief meedenkt. Onze belangrijkste drijfveer is om onze klanten echt succesvol te maken.

FOCUS ON USER EXPERIENCE

De user experience bepaalt het succes van de applicatie. Bij het ontwerp van onze applicaties staat de eindgebruiker centraal.

FUTURE READY TECHNOLOGY

Een slimme combinatie van standaard componenten en maatwerk resulteert in een minimale investering en oplevertijd.

NextUp maakt unieke software voor de steeds sneller veranderende logistieke arena. Kwaliteit en beschikbaarheid van data, eenvoud, snelheid en inzicht onderscheiden ons van de rest. Omdat onze software modulair is opgebouwd, gecombineerd met een uniek stukje maatwerk, ondersteunen wij ieder proces voor ieder type transportbedrijf. Dus of u nu distributeur, expediteur of koerier bent, wij maken graag vrijblijvend kennis met u.