NextUp

is hét TMS van de toekomst

free site templates

Digitaal plannen, Efficienter werken, Meer marge

Realtime inzicht

De meest efficiënte route rijden met inzicht? NextUp biedt je een inzichtelijk dashboard waarop jij alle chauffeurs en routes ziet. Het systeem berekent de meest efficiënte stop volgorde. 

Mobirise

Notificatie management

Een ETA geeft het tijdstip van bezorgen aan, pickups en extra stops voeg je eenvoudig toe. Zo behoud jij continu inzicht in je operationele bezorgproces, ben je flexibel en stuur je bij als dat nodig is.


In toenemende mate zijn Supply Chains in de afgelopen decennia complexer geworden. Zowel voor logistiek dienstverleners als verladers zijn marges steeds meer onder druk komen staan, en is in de loop der jaren een steeds grotere behoefte aan samenwerking, voorspelbare processen en transparantie ontstaan.

NextUp organiseert iedere vrijdag
om 10:00 een Demo in Oisterwijk 

Wil je deze bijwonen? meld je hieronder aan:


Chauffeurs of charters installeren de app eenvoudig via de App Store of de Google Play Store. Verbind de app met jouw NextUp account en je kunt de auto volgen, chatten, opdrachten versturen en leveringen laten aftekenen.

Mobirise

Eigen wagenpark, óf werken met charters

Met NextUp TMS is het naast beheer en planning van eigen voertuigen en chauffeurs ook mogelijk om charters aan te sturen. Charters kunnen met de chauffeurs app werken, en de aansturing verloopt via NextUp TMS chartermanagement. Via Selfbilling houdt u controle over de kosten.


Mobirise

Scanning

NextUp biedt naast de chauffeurs app in Android en iOS ook de mogelijkheid om de app te draaien in Honeywell scanners. Het scannen gaat hiermee nog veel sneller, en wordt gebruikt wanneer veel scans gemaakt moeten worden in korte tijd.

Door gebruik te maken van scanning kan nauwkeurig worden bijgehouden waar colli zich bevinden in de supply chain. Het proces wordt ondersteund van vertrek naar depot naar laden tot leveren bij de klant.

Mobirise

Software integratie

NextUp TMS ondersteunt uw complete transportproces. Om processen nog efficienter in te richten kunnen wij geautomatiseerd orders inlezen.

Ook is NextUp in staat te koppelen met externe salaris- of boekhoud software. Hierdoor worden wijzigingen direct verwerkt in alle andere systemen.


NextUp TMS is een zeer modern, professioneel en schaalbaar TMS.  We denken mee met de klant, waarbij de doelstelling is om de software het proces optimaal te laten ondersteunen.