bootstrap themes

NextUp

Wil jij werken in een leuk team, met goede voorwaarden
aan mooie software producten?

NextUp is een jonge, dynamische organisatie die mensen uitdaagt om zich te blijven ontwikkelen en het optimale uit zichzelf te halen. Kijk welke vacatures er zijn of meld je aan voor een jobalert en blijf op de hoogte over onze nieuwste vacatures.

VACATURE OVERZICHT

Due to growth NextUp is looking for a Software Developer. The most important developments within our TMS (Transportation Management Software) are the advanced planning module, customer portal and order import module.
The developer will be part of a team with different disciplines. The Team works with Telegram and Slack for communication. The version management tool that is used is Gitlab. Planning and tickets will be prepared and discussed
with the team on a daily base. As a Developer the main focus will be feature development, but sometimes there will also be some support.

Our stack:
Database: Postgres
Backend: Python (Django framework)
Frontend: Javascript (React framework)
Job requirements:
● 3 - 5 years of experience in Frontend development (and willingness to learn Python)
● Some experience and interest in backend development, but at least willing to learn
● Good communication skills
● (Good) English in speaking, reading and writing. At least good enough for internal communication
● Experience, or at least interest, in logistics, planning, B2B software

The right candidate will be welcomed with pleasure by our team. We will make sure your introduction is good and professional. NextUp is open to talk about the location the developer is working. We believe it is important for anyone to have a comfortable working place, which can be anywhere using online communication.
Besides having a fantastic place to work, our most important values are trust, quality of work and commitment!

Thank you for your interest in NextUp. Any question is welcome!
Please send your resume to :

Stefan Broeders - stefan@nextupsoftware.com - 0031 6 43702871
Geoffrey Molenschot - geoffrey@nextupsoftware.com - 0031 6 24544787

Ben jij op zoek naar een gave bijbaan bij een software ontwikkel club?

Wij zijn gevestigd in Oisterwijk (in de Schoenfabriek), en ontwikkelen webbased software voor de logistieke branche. Onze klanten zijn kleine en grote bedrijven die zich richten op logistiek en transport.

Ter ondersteuning van onze commerciele afdeling zijn we op zoek naar een parttime marketing en sales specialist. 

Een greep uit je takenpakket:

* Je stelt offertes op en bent verantwoordelijk voor de opvolging hiervan. Het is aan jou om te zorgen dat deze offertes ook daadwerkelijk orders worden;
* Je bent het aanspreekpunt voor jouw klanten en onderhoudt de relaties en klanttevredenheid;
* Je gaat de uitdaging aan om nieuwe klanten aan NextUp en te binden;
* Je beantwoordt per mail of telefoon vragen van klanten;
* Cliché, maar je bent wel echt de spin in het web. Je bent de schakel tussen partners, leveranciers én de interne collega’s.

Onze visie is om de transportwereld revolutionair te veranderen met slimme software! Wil je meer weten, stuur even een mailtje of bel ons.

Ben jij op zoek naar een gave bijbaan bij een software ontwikkel club?

Bij NextUp werken we met de nieuwste software technieken, en we hebben verschillende opdrachten beschikbaar! Ook op het vlak van marketing, communicatie en sales.

Wij zijn gevestigd in Oisterwijk (in de Schoenfabriek), en ontwikkelen webbased software voor de logistieke branche. Onze klanten zijn kleine en grote bedrijven die zich richten op logistiek en transport.

Onze visie is om de transportwereld revolutionair te veranderen met slimme software! Wil je meer weten, stuur even een mailtje of bel ons.

Ben jij op zoek naar een gave stage- of afstudeeropdracht bij een software ontwikkel club? Wij zijn gevestigd in Oisterwijk (in de Schoenfabriek), en ontwikkelen webbased software voor de logistieke branche. Onze klanten zijn kleine en grote bedrijven die zich richten op logistiek en transport. Onze visie is om de transportwereld revolutionair te veranderen met slimme software!

Stage-omschrijving:

Verschillende transportbedrijven (3PL) maken gebruik van NextUp TMS platform. Deze bedrijven gebruiken het platform in de huidige situatie om hun transportplanning, en aansturing van chauffeurs en charters mee te doen.

In 2018 heeft NextUp een eerste poging gedaan om klanten op het platform beter met elkaar samen te laten werken, bijvoorbeeld door transportopdrachten efficiënter met elkaar te delen. Ritten kunnen nu ook gedeeld worden met chauffeurs van charters.

Tbv verdere samenwerking wil NextUp onderzoeken hoe:

• het platform kan faciliteren om transportbedrijven nog beter met elkaar samen te laten werken. Belangrijk hierbij is dat de belangen van onze klanten niet geschaad worden.
• Het platform ook verladers toegang kan geven om transportopdrachten uit te laten voeren
• Hoe deze ontwikkeling voor NextUp kan leiden tot een financieel gezond business model. 

Bij NextUp waarderen we initiatief en enthousiasme. We verwelkomen dan ook altijd open sollicitaties. Stuur ons een CV en motivatiebrief, en wie weet ben jij wel onze volgende collega!

Vereisten
Bij NextUp zoeken we mensen die uitdagingen durven aangaan. Medewerkers bij NextUp zijn mensen die resultaatgericht denken, klantgericht zijn, lef hebben en vooruit willen in hun carrière. Werken bij NextUp betekent dan ook dat je continu werkt aan je persoonlijke groei. We vinden het belangrijk en zijn er trots op dat medewerkers zich thuis voelen in onze organisatie!

Ben jij benieuwd of je past binnen NextUp of wil je meer informatie, mail of bel ons! je mag ook een berichtje achterlaten via onderstaand formulier, dan nemen wij contact met jou op.

JOB ALERT

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste vacatures bij NextUp? Laat hier je gegevens achter, dan regelen wij de rest.

Adres

Schijfstraat 12
5061 KB OISTERWIJK
Nederland

Contact

support@nextupsoftware.com
tel. 013-7001334 


KvK

NextUp Software BV
64802353